Opruga pik-apa (prsti)

Lifam

Opruga pik-apa (prsti)

SZR Nena, regionalni lider kada je u pitanju poljoprivredna mehanizacija i izrada delova, sa najširim asortimanom proizvoda kakvi su delovi za prese i delovi za balirke, predstavlja vam Opruga pik-apa (prsti) proizvođača Lifam.
Možete naručiti na telefone: +381 22 55 20 79, +381 63 52 65 15 ili +381 64 94 93 322

Šifra proizvoda: L65

Proizvođač: Lifam

Kataloški broj:

O SZR Nena

SZR NENA je počela sa radom 1984. godine kao firma za proizvodnju gumeno-tehničke robe za auto industriju sa programom za teretna i putnička vozila proizvođača Zastava, FAP, Opel, VW, Mercedes...

Godine 1990. formirana je alatnica za sopstvene potrebe ali i za uslužnu izradu alata.

Od 1993. godine počinje se sa proizvodnjom delova za poljoprivredne mašine što ubrzo postaje poslovna orjentacija i primarna delatnost.

Tačnost, preciznost, posvećenost kupcima i prevashodno kvalitet proizvoda dovela nas je do pozicije regionalnog lidera kada je u pitanju poljoprivredna mehanizacija i izrada delova, sa najširim asortimanom proizvoda kakvi su delovi za prese i delovi za balirke proizvođača Welger, Class, John Dear, New Holland i Poljostroj.

U cilju poboljšanja kvaliteta i zadovoljstva klijenata, SZR NENA prisutna je na najznačajnijim sajmovima i poljoprivrednim manifestacijama u regionu. Osluškujući kupce i tržište, motivisana je da postigne najviše standarde na tržištu rezervnih delova.

U cilju skraćenja puta od proizvodnje do krajnjeg kupca SZR NENA je razvila distributersku i saradničku mrežu širom zemlje i u zemljama u okruženju.

Moto odgovornog tima SZR NENA je rad sa zadovoljnim kupcima te je svaki poslovni korak usmeren ka tome, a potvrda je uspešna dugoročna saradnja sa brojnim kombinatima, poljoprivrednim trgovinskim firmama i samostalnim individualnim poljoprivrednim proizvođačima...

SZR Nena
Dostava kurirskim službama

SZR Nena

Dostava kurirskim službama

Mogućnost poručivanja delova i dostava na teritoriji Srbije. Kurirske službe AKS, BEX, Post express. Poručite online na stranici KONTAKT ili pozovite na neki od telefona.

Telefon: +381 22 55 20 79
Mobilni: +381 63 52 65 15
Mobilni: +381 64 94 93 322